ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προβολή των μελών μας

Ο Σύνδεσμος προσφέρει την ευκαιρία της παρουσίασης των μελών και τα εταιρικά τους προφίλ στην ιστοσελίδα μας, με στόχο την ανάπτυξη των σταθερών επιχειρηματικών δεσμών και συνεργασιών των μελών μας με ελληνικές και ουκρανικές εταιρείες.

Aναζήτηση εμπορικών εταίρων

Στηρίζουμε τα μέλη μας, ενημερώνοντας για τις ευκαιρίες επενδύσεων σε διάφορους τομείς αλλά και κατευθύνοντας τους ενδιαφερόμενους στην αναζήτηση εμπορικών εταίρων. Παρέχεται ενημέρωση για το επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον στην Ουκρανία καθώς και παρουσίαση δυνατοτήτων δραστηριοποίησης του ενδιαφερομένου προσώπου στη χώρα.

Οργάνωση και συντονισμός εκδηλώσεων

Διοργανώνουμε και συντονίζουμε επιχειρηματικές, κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκθέσεις και φόρουμ, τα οποία συνεισφέρουν στη προώθηση των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ουκρανίας. Τα μέλη του Συνδέσμου έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν και να δημιουργήσουν νέες επιχειρηματικές σχέσεις, οι οποίες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στις περαιτέρω επιχειρηματικές εξελίξεις.

Πύλη ενημέρωση

Ο Σύνδεσμος προσφέρει μια πύλη πληροφόρησης, παρέχοντας στα μέλη του και σε άλλα ενδιαφερόμενα μέρη πρόσβαση στις τελευταίες εξελίξεις στις δύο χώρες.

Βάση δεδομένων

Έχουμε μια πλούσια βάση δεδομένων με πληροφορίες και επαφές που θα διευκολύνουν την παραμονή του ενδιαφερόμενου στην Ουκρανία. Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να έχετε μια αξιόπιστη πηγή πληροφοριών, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε στο νέο σας περιβάλλον.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τα άτομα που επισκέπτονται την Ουκρανία, παρέχοντάς τους όλες τις βασικές πληροφορίες και τις επαφές που μπορεί να χρειαστούν, για να είναι η αρχική επίσκεψή τους στη χώρα όσο το δυνατόν πιο εύκολη, άνετη και παραγωγική.