ІНФРАСТРУКТУРА

Україна

Україна є найбільшою за територією країною, розташованою в Європі, з населенням більше ніж 45 мільйонів. Завдяки прямому транспортному доступ до Азії через Чорне море, вона має ідеальне розташування для виробництва та торгівлі. Маючи понад 170 000 км автомобільних доріг, 23 000 км залізничних ліній та 13 морських портів, інфраструктура України є ідеальною для швидкого транспортування великого асортименту товарів як на території країни, так і за її межами.

До більшості основних напрямків по всій території Європи з України, можна легко добратися на авто всього за 2 дні, що дає країні значну перевагу, особливо коли мова йде про виробництво та доставку продуктів харчування. Для порівняння, середній час доставки морським транспортом з Китаю до Західної Європи становить 25 днів, а до країн Північної Європи 30 днів. Коли йдеться про доставку вантажу до міст в Європі, які не є портовими, то Україна виділяється своєю здатністю забезпечити своєчасно та за ціною ринку ЄС.

Дорожня мережа

Зручне географічне розташування України надає можливість здійснювати транзит пасажирів та вантажів між Азією, Європою та Близьким Сходом. Сьогодні транспортна інфраструктура країни складається приблизно з 169,5 тис. км автомобільних доріг. Передбачається, що протягом наступних років кількість перевезень та якості надаваних послуг, включаючи масштабні інфраструктурні проекти та реконструкцію кількох доріг, збільшиться. Основна мета розвитку галузі, передбачена концепцією розвитку, затвердженою Міністерством інфраструктури України, полягає у підвищенні стандартів та приведення транспортної системи України у відповідність до європейських стандартів інфраструктури.

Мережа автошляхів України досить суттєва, вона покриває всю територію країни; однак, якість дорожнього покриття та інфраструктури потребує подальшого розвитку. Державні органи вклали кошти в удосконалення основних доріг, що сполучають основні промислові вузли країни; однак, масштаби інвестицій у місцеву дорожню мережу недостатні для належного її обслуговування.

Через Україну проходять наступні Міжнародні транспортні коридори:
• Європейський транспортний коридор №3, маршрут Берлін - Вроцлав - Львів – Київ;
• Європейський транспортний коридор №5, який з'єднує Трієст та Львів через Любляну, Будапешт та Ужгородський Європейський транспортний коридор №9, загальною довжиною 3400 км та маршрутом, що проходить через Гельсінкі - Санкт-Петербург - Вітебськ - Київ - Одесу - Пловдив - Бухарест - Александруполіс.
• Міжнародний транспортний коридор Гданськ - Одеса довжиною 1816 км, який поєднує Польщу та Україну.

Існування цих чітко визначених маршрутів дає очевидну перевагу для транзиту або перевезення пасажирів через первинні пункти перетину кордону.

Аеропорти

В Україні існує понад 20 аеропортів для перевезення пасажирів та вантажів. Більшість аеропортів та аеродромів України спочатку були побудовані для військових цілей, а деякі - все ще використовуються Збройними Силами України, як у випадку з центральним аеропортом України в Борисполі, який поділяє свою злітно-посадкову смугу з військовим аеродромом. Окрім аеропортів, існує 11 аеродромів та 35 злітно-посадкових смуг, які експлуатуються окремо.

Авіаційна інфраструктура України контролюється Державною авіаційною службою України, яка видає сертифікати для всіх аеропортів країни та веде реєстр всіх літаків.

Відповідно до щорічної оцінки системи управління безпекою польотів в 2017 році, Державне підприємство обслуговування повітряного руху України (УкрАероРух) посіло третє місце серед 47 аеронавігаційних служб європейського регіону. УкрАероРух зробив величезний стрибок від 10-ї позиції минулого року. Оцінка проводилася за спільною ініціативою Європейської організації з безпеки аеронавігації (Євроконтроль) та Організації цивільних аеронавігаційних послуг (CANSO). (https://mtu.gov.ua/en/news/29470.html).

З початку 2018 року відбулося збільшення пасажирських перевезень українськими авіалініями на 8,8% порівняно з відповідним періодом минулого року, тоді як на міжнародних рейсах - на 8,3%. Пасажирообіг через аеропорти України збільшився на 19,3%, а на міжнародних рейсах - збільшився на 20,2%. Протягом січня-лютого 2018 року кількість комерційних рейсів, здійснених українськими авіалініями, зросла на 2,4%, а кількість міжнародних рейсів залишилася такою ж, як у минулому році. (http://avia.gov.ua)

Більш детальна інформація доступна на офіційному сайті Державної авіаційної служби України.

Міжнародний аеропорт «Бориспіль»

Код ІАТА KBP

Аеропорт «Бориспіль» - міжнародний аеропорт у Борисполі, знаходиться за 35 км на схід від столиці України. Це найбільший і найактивніший аеропорт України. Він обслуговує понад 67% українського пасажирського повітряного руху, що становить понад 10 млн. пасажирів на рік. Аеропорт "Бориспіль" розташований на перетині численних авіаліній, що з'єднують Азію з Європою та Америкою. Більше 25 вітчизняних та іноземних авіакомпаній здійснюють перевезення пасажирів та вантажів на 75 регулярних маршрутах з Борисполя по всьому світу. Аеропорт функціонує з 1959 року, на даний час він складається з трьох терміналів (Вантажний / Внутрішні та міжнародні чартерні рейси/Міжнародні рейси). Вантажний термінал (F) використовується, як база для авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України».

Аеропорт «Бориспіль» є членом Міжнародної асоціації «Міжнародна рада аеропортів» (ACI EUROPE); Клуб лідерів якості України; Асоціація цивільної авіації «Аеропорти України» (AAUCA); Торгово-промислової палати України, громадської організації «Українська асоціація якості»; Української асоціації повітряного транспорту та Асоціації готельних спілок.

Міжнародний аеропорт «Київ» імені Ігоря Сікорського (Жуляни)

Код ІАТА: IEV.

Міжнародний аеропорт «Київ» знаходиться у власності столичного муніципалітету. Аеропорт названий на честь всесвітньо відомого авіаконструктора Ігоря Сікорського, також його часто називають за його місцезнаходженням. Це один з двох головних аеропортів у Києві другий в Україні за пасажиропотоком та кількістю рейсів. Аеропорт «Київ» є також основним аеропортом ділової авіації України, а також одним із найактивніших бізнес-аеропортів Європи. До 1960-х років цей аеропорт був єдиним пасажирським аеропортом у Києві. Його близькість до центру міста (всього 7 км) та доступ до транспортної інфраструктури столиці робить його легкодоступним для пасажирів. Міжнародний аеропорт Жуляни входить до трьох найкращих аеропортів світу у категорії «Міжнародний аеропорт для малих та середніх магістралей, до 4 мільйонів пасажирів» за рейтингом «World Routes Awards 2013».

Порти

Україна має найпотужніший портовий потенціал серед країн Чорноморського регіону. Поряд з її узбережжям Чорного та Азовського морів існує 13 торговельних морських портів. Набережні і портові території обладнані кількома сотнями козлових кранів, тисячами вантажних автомобілів різних типів та іншими портовими пристроями.

Найважливіші українські порти - Одеса, Іллічевськ та Южний, розташовані в безпосередній близькості один від одного в північно-західній частині Чорного моря. На ці три порти припадає 56,6% всього вантажообігу в українських торговельних морських портах та 38,28% обробки вантажів у всіх портах і терміналах країни. У цих портах розміщуються судна з осадком 11,5 - 14,5 м, тоді як інші порти України мають значно нижчий рівень осадки суден.

Зокрема, технічні можливості Одеського порту дозволяють переробляти більше 21 млн. тонн сухих та 25 млн. тонн насипних вантажів щороку. Контейнерні термінали дозволяють обробляти близько 900 000 TEU на рік. Пасажирський термінал дозволяє перевозити 4 мільйони туристів на рік. Навігація можлива круглий рік. Порт вміщує такі вантажі, як нафтопродукти, зріджений газ, рослинні олії, технічні мастила, контейнери всіх типів та розмірів, чорні та кольорові метали, руду, чавун, нефасований та нерафінований цукор, нефасовані зернові, швидкопсувні контейнери, різні вантажі в мішках, коробках, пакетах та інтегрованих вантажних одиницях та автотранспорт.

Основні контейнерні термінали в Україні додатково розташовані в портах «Одеса», «Чорноморськ» та «Южний». У гирлах найбільших річок України, Дніпра та Південного Бугу існує група морських портів, зокрема, «Миколаїв», «Херсон», «Ольвія», які займаються як основними, так і загальними вантажами. Північне узбережжя Азовського моря має два відомі торговельні морські порти, а саме Бердянськ та Маріуполь, відмінною рисою яких є їх близькість до промислово розвинених регіонів Придніпров'я та Донбасу. Експорт металів та інших товарів з цих регіонів забезпечує основний робочий набір цих двох портів.

Станом на 2001 р. Всі торговельні морські порти України були об'єднані під недержавну організацію UKPORT (Українська асоціація портів). Асоціація складається з портів, підприємств та компаній, і є однією з найбільш авторитетних некомерційних установ, що представляють інтереси тих, хто займається водним транспортом країни.

Залізниця

Залізничний транспорт України є провідною галуззю автомобільного транспорту в країні, що охоплює 82% вантажів та близько 50% пасажирських перевезень.

Операційна система залізниць України становить приблизно 19 800 км, з яких близько 50% електрифіковані. Українська залізниця посідає четверте місце за вантажним рухом на Євразійському континенті після російських, китайських та індійських залізниць. Фрахт-трафік Українських залізниць (річний обсяг трафіку на 1 км) у 3-5 разів вище, ніж у європейських країнах.

Українська залізнична транспортна система поповнюється основними транс'європейськими транспортними коридорами (Схід - Захід, Балтійське море - Чорне море). Залізниця України безпосередньо межує і співпрацює з залізницями Росії, Білорусі, Молдови, Польщі, Румунії, Словаччини, Угорщини та тісно співпрацює з 40 міжнародними залізничними хрестовими проходами та морськими портами Чорного та Азовського морів.

Три залізничні коридори - № 3, 5, 9 - проходять через територію України. Взаємодія з пан'європейським коридором № 7, що проходить через річку Дунай, здійснюється через українські порти Ізмаїл та Рені. Сьогодні протяжність залізничних транзитних коридорів в Україні становить 3162 км. Це, в основному, двоступеневі електрифіковані, оснащені автоматичними системами блокування залізниць, що характеризуються високим використанням технічних засобів. Крім того, розвивається транспорт через міжнародний транспортний коридор ТРАСЕКА (Європа - Кавказ - Азія).