НАША РОЛЬ І МІСІЯ

Громадська спілка «Асоціація Грецьких Підприємців та Підприємств» була заснована 22 серпня 2014 року під егідою Посольства Грецької Республіки в Україні (свідоцтво №1422998 від 21.12.2015 року).

Асоціація – це добровільна, неприбуткова, неурядова організація, основною діяльністю якої є просування та підтримка спільних цілей та інтересів підприємців - громадян Греції та України, які зацікавлені у інвестуванні у фінансову, сільськогосподарську, морську, ресторанну, готельну, соціальну, гуманітарну, екологічну сферу, а також в інші галузі обох країн.

Основні функції Асоціації визначені Конституцією України, законом України «Про громадські об’єднання», Статутом Асоціації та іншими законодавчими актами.

До Асоціації Грецьких Підприємців та Підприємств входять юридичні та фізичні особи, які займаються підприємницькою діяльністю в різних галузях. Серед них - грецькі компанії, які вже функціонують, або цікавляться інвестиціями в Україні та компанії з України, які вже функціонують, або ж шукають інвестиційні можливості в Греції.

Асоціація - це відмінне професійне середовище, яке надає своїм членам можливість зустрічатися та обмінюватися думками, знаннями та бізнес ідеями.

Діяльність Асоціації фінансується через внески її членів. Вона керується Президією Ради, є організацією, визнаною та шанованою як грецькою, так і українською громадою.