ПОСЛУГИ

Презентація учасників

Асоціація надає своїм членам можливість презентувати їхні компанії на своєму веб-сайті, з метою встановлення міцних ділових зв'язків та співпраці наших членів з грецькими та українськими компаніями.

Пошук комерційних партнерів

Ми підтримуємо наших членів, надаючи консультації з приводу  інвестиційних  можливостей у різних сферах та координуємо зацікавлені сторони в їх прагненні до пошуку комерційних партнерів. Ми володіємо інформацією про підприємства та економічне середовище в Україні, а також надаємо консультації зацікавленій стороні щодо можливостей діяльності в країні.

Організація та координація заходів

Ми організовуємо та координує ділові, соціальні та культурні заходи, виставки та форуми, які сприяють поглибленню підприємницьких зв’язків між Україною та Грецією. Члени Асоціації мають можливість поширювати інформацію про свою діяльність та встановлювати нові ділові відносини, які відіграють важливу роль у подальшому розвитку підприємства.

Портал інформації

Асоціація пропонує портал з найостаннішою інформацією, що дозволяє її членам та іншим зацікавленим особам, мати доступ до останніх подій в обох країнах.

Інформаційна база даних

Ми маємо велику базу інформації та контактів, яка може полегшити перебування на території України тих, хто зацікавлений її відвідати. Ми розуміємо, наскільки важливо мати надійне джерело інформації, яке допоможе вам орієнтуватися в новому середовищі.

Наша мета - допомогти тим, хто відвідує Україну, надаючи їм всю основну інформацію та контакти, які можуть знадобитися, щоб їх перший візит до країни був настільки простий, зручний та продуктивний, наскільки це можливо.