ПРО

22 серпня 2014 року під егідою Посольства Грецької Республіки в Україні та за ініціативи окремих греків бізнесменів була заснована громадська спілка «Асоціація Грецьких Підприємців та Підприємств в Україні» (свідоцтво №1422998 від 21.12.15).

Керівником Асоціації є Бумбурас Пантеліс Васіліос. Асоціація є добровільною, самоврядною, неприбутковою, неурядовою громадською організацією, основною діяльністю якої є сприяння та просування спільних цілей та інтересів юридичних осіб, підприємців-громадян Грецької Республіки, України та інших країн, а також інших членів Асоціації в економічній, фінансовій, соціальній, культурній, гуманітарній, екологічній та інших сферах.

У своїй діяльності Асоціація керується Конституцією України, Законом України «Про громадські об’єднання», Статутом та іншими актами законодавства.

Наша мета

Основною метою діяльності Асоціації Грецьких Підприємців і Підприємств є налагодження спілкування між її членами для встановлення торгівельних зв’язків та ініціатив зі співпраці у Греції та Україні.

Наша головна мета - сприяти розвитку ділових інтересів наших членів шляхом їх підтримки всіма можливими способами задля створення сприятливих умов для торгівельних відносин між двома країнами. Наш успіх пов'язаний, головним чином, із налагодженим каналом спілкування та співпраці як з урядами обох країн, так і з приватним сектором.

Повідомлення від Президента

Дорогі друзі та члени, дякую що завітали на інтернет-сторінку Асоціації Грецьких Підприємців та Підприємств в Україні. Тут Ви зможете ознайомитися з діяльністю нашої організації, історією створення, цілями та дійсними членами Асоціації. Окрім того, ми постійно публікуємо статті на різну тематику щодо особливостей ведення бізнесу в Україні та Греції з метою підтримки грецьких компаній та греків-бізнесменів, що працюють на території України. Чекаємо на ваші коментарі, зауваження та пропозиції щодо роботи Асоціації. Разом ми сильніші.

Пантелеймон Васильович Бумбурас
Президент Асоціації