РАДА ДИРЕКТОРІВ

Пантелеймон Бумбурас
ПРЕЗИДЕНТ

Пантелеймон Бумбурас - грецький бізнесмен, острові Лімнос (Греція), а протягом останніх 20 років живе і працює в Україні.

Пантелеймон Бумбурас вперше приїхав до України в 1995 році, працюючи у будівельній компанії «MICHANIKI S.A.», їхня спільна робота допомогла реалізувати кілька проектів на Грецькій площі в Одесі. Отриманий досвід, допоміг у подальшому, розвивати свій будівельний бізнес.

У 1997 році, щоб задовольнити зростаючий попит на будівництво в Україні, пан Бумбурас заснував будівельну компанію «Гефест», з головним офісом в Одесі. Сьогодні, після більш ніж 20 років успішної діяльності та постійного розвитку, компанія «Гефест» входить до числа найбільших будівельних компаній в Україні.

З метою сприяння розвитку торговельно-економічних відносин між двома країнами, Пантелеймон Бумбурас разом з іншими ініціаторами, у 2014 році створили Асоціацію Грецьких Підприємців та Підприємств в Україні, у 2015 році він був обраний Президентом Асоціації. Асоціація та її члени працюють над створенням міцної основи для розвитку бізнесу між двома країнами.

Окрім своєї ділової активності в Греції та Україні, Пантелеймон Бумбурас бере активну участь у численних благодійних акціях, таких як фінансування шкіл, організація культурних та громадських заходів, надання допомоги військовим госпіталям та родинам, які постраждали від війни.

Пантелеймон Бумбурас твердо вірить, що «людина повинна щось робити для суспільства, в якому вона живе». Дотримуючись цього принципу, у 2016 році він заснував неприбуткову, благодійну організацію «Фонд Бумбураса», яка знаходиться в Одесі. Фонд займається благодійною дільністю, соціальним покращенням, освітою, спортом, культурою, наукою та мистецтвами та відіграє роль своєрідного містком між Україною та Грецією.

Пантелеймон Бумбурас направляє усю свою енергію на встановлення дружніх зв'язків, взаємної підтримки та єдності між двома народами.

В знак визнання його заслуг грецька та українська влада відзначили Пантелеймона Бумбураса численними нагородами. Ось лише деякі з них:

• Почесна нагорода Одеського міського голови імені Г. Маразлі (2006 р.).
• Призначення Почесним консулом Греції в Криму (2012 р.).
• Лауреат всеукраїнської премії "Людина року" (2013 р.).
• Голова Адміністративної ради Одеської філії Грецького фонду культури (з 2014 р.).
• Почесна медаль Міністерства оборони України за внесок у розвиток Збройних Сил України (2016 р.).
• Почесна медаль Міністерства закордонних справ Греції за внесок у розвиток еллінізму (2016 р.).
• Орден святого рівноапостольного князя Володимира Великого 3-го ступеня за службу Українській Православній Церкві (2016 р.).
• Нагорода Міністерства культури та спорту Греції за внесок в освіту, відновлення історичної правди та цінностей еллінізму (2016 р.).

Янніс Кіріакопулос
ВІЦЕ-ПРЕЗИДЕНТ

Янніс Кіріакопулос наразі обіймає посаду голови наглядової ради Піреус Банку в Києві, Україна. Має досвід роботи в якості голови ради директорів Піреус Банку в Болгарії, віце-президента Піреус Банку в Румунії та президента банку «Тірана» в Албанії.

Раніше пан Кіріакопулос займав посаду голови Грецької асоціації банкірів протягом 2 років, а також керівні та адміністративні посади в лондонському відділенні Піреус банку.

Протягом 5 років пан Кіріакопулос був заступником голови правління в грецькій паромній компанії «Хелленік Сівейс», що сприяло виходу компанії на якісно новий рівень розвитку.

Пан Кіріакопулос має великий досвід у сферах міжнародного банківського обслуговування, управління капіталом, інвестиційного банкінгу, кредитування, бізнес-стратегій, консалтингу, фінансових ризиків, кредитного аналізу та ноу-хау в країнах, що розвиваються.

Іоанніс Кіріакопулос має ступінь магістра бізнес-школи імені Джона Касса в галузі інвестиційного менеджменту та ступінь магістра Лондонського державного університету в галузі інженерії.
Пан Кіріакопулос зараз проживає в Україні, в місті Київ.

Йоргос Асіміс

Йоргос Асіміс є власником групи компаній «АЛСВІТ», яка була заснована в 2006 році і за цей час отримала відмінну репутацію в міжнародній будівельній галузі. Сьогодні група «АЛСВІТ» працює в Україні, Греції, Росії та Великобританії, має офіси в Києві, Афінах, Москві та Лондоні.

За час роботи пан Асіміс набув великого досвіду не тільки в будівництві та управлінні нерухомістю, але також у наданні юридичних послуг фінансовим установам у сфері нерухомого майна, яке знаходиться у власності, через діяльність своєї юридичної компанії «Liga Trust».

Йоргос Асіміс має ступінь бакалавра економіки Державного університету управління в Москві.

PANAGIOTIS KOURAKOS-MAVROMICHALIS
Законний представник

Панайотіс Куракос- Мавроміхаліс- підприємець, який займається вирощенням та продажем сільськогосподарської продукції в Україні. У той же час він займається нерухомістю, а також розвиває свій ресторан, який є одним з найбільш яскравих представників грецьких смаків у Києві.

Пан Куракос-Мавроміхаліс раніше був представником групи компаній «Євробанк», в якій протягом більше десяти років обіймав керівні посади, останньою – управління нерухомою власністю Universal Bank, дочірньої компанії групи «Євробанк» в Україні.

Його минулий досвід включає керівні посади у сфері нерухомості в «Євробанку» в Україні, Болгарії та Греції.

Він закінчив Національний Каподістрійський університет та був балканським переможцем та чемпіоном Греції з плавання протягом 8 років поспіль.